KIRŞEHİR / KAMAN - Kaman 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

2023-2024 II. DÖNEM SINIF DERS PROGRAMLARI YAYINLANDI

Ara

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim yılı I.dönem II. yazılı - sınav tarihleri açıklandı.

Sayın Velimiz;

Eğitim ve Öğretim planlı bir süreçtir. Bu süreçte Kaman 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi olarak hedeflerimizi belirledik, çalışmalarımıza hız verdik. Türk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda çalışkan, dürüst, tarafsız, adil, sevgi dolu, iletişime açık, çözüm üreten yenilikçi, önce insan anlayışına sahip bireyler yetiştirmek hedefimizdir.

Hedeflerimize ulaşmamızda siz değerli velilerimizin katkısı kaçınılmazdır. Bu amaçla sizleri aşağıda belirtilen tarih ve saatte  veli toplantısına bekiyoruz.

Toplantı Tarihi: 25/11/2023

Saat: 11.00

Yer: Kaman 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Ekm

Öğretmen - Veli görüşme saatleri yayımlandı.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim yılı I.dönem I. yazılı - sınav tarihleri açıklandı.

Sınav tarihleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

İşte 2022 YKS Gurur Tablomuz...

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen aile ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

''OKULUM TEMİZ''BELGE YENİLEME